Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 3 juni 2018

Thema-avond D66 Alphen a/d Rijn met Boris van der Ham

Op 4 juli 2018 zal na de ALV (zie hieronder) een thema-avond worden georganiseerd door D66 Alphen aan den Rijn. Op deze thema-avond gaat Boris van der Ham met ons in gesprek over de huidige stand van de democratie. Hoe kijkt D66 momenteel aan tegen haar klassieke kroonjuwelen (het referendum, de gekozen burgemeester en het districtenstelsel)? Boris zal daarnaast wat vertellen over zijn boek ‘De koning kun je niet spelen’.

  • Wat: Thema-avond met Boris van der Ham
  • Wanneer: woensdag 4 juli 2018
  • Tijdstip: 20.30 uur (na de ALV)
  • Waar: De zaal boven brasserie De Burgemeester (Julianastraat 36, Alphen aan den Rijn)

Boris van der Ham is oud Tweede Kamerlid voor D66 en is momenteel voorzitter van het Humanistisch Verbond. Zie voor meer informatie over Boris: https://nl.wikipedia.org/wiki/Boris_van_der_Ham 

 In het kader van bovenstaande bijeenkomst krijgen de leden van D66 Alphen aan den Rijn voorafgaand aan de thema-avond korting op het boek ‘de Koning kun je niet spelen’ van Boris van der Ham. Zie hieronder de actie.

In het kader van de thema-avond van D66 Alphen aan den Rijn op 4 juli 2018 kunnen de leden van D66 Alphen aan den Rijn het boek van Boris genaamd: ‘de koning kun je niet spelen’ met korting aanschaffen voor de thema-avond. Inclusief verzendkosten kan het boek worden aangeschaft voor 10 euro. In de winkel bedraagt het boek 14,95 euro.

Indien u gebruik wil maken van deze actie kunt u uw adresgegevens doorgeven via www.borisvanderham.nl/contact. U dient vervolgens 10 euro over te maken via het rekeningnummer: NL27 RABO 0135831288. Het boek zal u dan per post worden toegezonden.